Gepassioneerd  door kaas

Ben jij ook zo verzot op kaas?

Dan vind je bij Slagerij Traiteur Johan & Inge een uitgebreide keuze aan zachte en harde kazen uit binnen- en buitenland!

Onze kaasplank van het huis is steeds een schot in de roos!

Een uitgelezen assortiment van rijpe en fijne kazen, 300g per persoon, afgewerkt met vers seizoenfruit, gedroogd fruit en notenmix aan € 12,95 per persoon.

RECEPT IDEE “CHAMPIGNONS MET BRIE”
Voor 2 personen

Benodigdheden: 2 spietjes brie, 300g bruine champignons, 1 bosje postelein, 3 knoflookteentjes,
1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels sojasaus.

Borstel de champignons schoon en maak een inkerving in de vorm van een ster bovenaan de champignons.
Dit is louter voor de esthetiek. Breng een pannetje met water aan de kook, giet er een goede scheut olijfolie bij
en kruid flink met peper en zout. Kook hierin de knoflookteentjes en de paddenstoelen ongeveer
5 minuten. Giet af en haal de knoflookteentjes eruit. Meng drie eetlepels olijfolie met het citroensap
en de sojasaus. Hak de gare knoflookteentjes fijn en meng door het sausje.
Voeg eventueel peper toe, zout hoeft niet omdat de sojasaus al zout genoeg is.
Leg de postelein op een bord en schik daarop de champignons.
Giet het sausje erover en leg er een spietje brie naast.